Home / Regio / Praat mee over de bezuinigingen

Praat mee over de bezuinigingen

REGIO – Wat vindt u van de bezuinigingsplannen van de gemeente Rheden? Het is de taak van de gemeenteraad om het bezuinigingsvoorstel zijn definitieve vorm te geven en vast te stellen. Maar voor het zover is, wil de gemeenteraad in gesprek met inwoners, organisaties en bedrijven. Daarom houdt de gemeenteraad nog twee bewonersavonden in Velp en Rheden. Per persoon of instelling kan er maximaal vijf minuten worden ingesproken. Het programma is ingedeeld in vier blokken.

In blok 1 (19.30 – 20.15 uur) komen de programma’s onderwijs, jeugd en sport en recreatie, kunst en natuur aan bod. In blok 2 (20.15 – 21.00 uur) komen welzijn en werk en inkomen aan bod. In blok 3 (21.15 – 21.45 uur) komen veiligheid, ruimtelijke ontwikkeling en openbare ruimte aan bod. In blok 4 (21.45 tot 22.15 uur) komen bestuur en organisatie en dienstverlening aan de orde.
De avond in Velp is op 9 mei op het Arentheem College, locatie Titus Brandsma aan de Gruttostraat 10 en de avond is in Rheden op 16 mei in sportcomplex De hangmat aan de IJsselsingel 7/9.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.