Praat mee over de bezuinigingen

REGIO – Wat vindt u van de bezuinigingsplannen van de gemeente Rheden? Het is de taak van de gemeenteraad om het bezuinigingsvoorstel zijn definitieve vorm te geven en vast te stellen. Maar voor het zover is, wil de gemeenteraad in gesprek met inwoners, organisaties en bedrijven. Daarom houdt de gemeenteraad nog twee bewonersavonden in Velp en Rheden. Per persoon of instelling kan er maximaal vijf minuten worden ingesproken. Het programma is ingedeeld in vier blokken.

In blok 1 (19.30 – 20.15 uur) komen de programma’s onderwijs, jeugd en sport en recreatie, kunst en natuur aan bod. In blok 2 (20.15 – 21.00 uur) komen welzijn en werk en inkomen aan bod. In blok 3 (21.15 – 21.45 uur) komen veiligheid, ruimtelijke ontwikkeling en openbare ruimte aan bod. In blok 4 (21.45 tot 22.15 uur) komen bestuur en organisatie en dienstverlening aan de orde.
De avond in Velp is op 9 mei op het Arentheem College, locatie Titus Brandsma aan de Gruttostraat 10 en de avond is in Rheden op 16 mei in sportcomplex De hangmat aan de IJsselsingel 7/9.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.