Home / Bronkhorst / Leny Doornink kegelt 60 jaar

Leny Doornink kegelt 60 jaar

BRUMMEN – Leny Doornink is sinds de oprichting van de Brummense kegelclub Wat Maak ie Noelid van deze vereniging. De club werd opgericht in juni 1951 en viert dit jaar zijn 60-jarig bestaan; Doornink is dus ook al 60 jaar lid.

Bij dat opmerkelijke feit werd stilgestaan bij de 100ste verjaardag van de Oostgelderse Kegelbond in Kegelhuis Concordia op 3 mei. Op de vergadering werden diverse jubilarissen gehuldigd, maar geen één van hen kon tippen aan de zestig jaar kegelervaring van Doornink. De bloemenhulde bleef voor Doornink niet achterwege en ook ontving zij een fraaie kristallen bokaal. Aan het slot van de goed bezochte vergadering hadden alle jubilarissen het druk met het schudden van handen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.