Werken in de natuur tijdens Zomerkamp

De Vereniging van Vrienden van de Hoge Veluwe organiseert ook dit jaar weer een vier wekend durend zomerkamp. Natuurliefhebbers kunnen zich hier vrijwillig nuttig maken in de natuur, in ruil voor gratis kamperen en toegang tot het park. Iedere dag vertrekken de deelnemers om 08.30 uur van het kampeerterrein per fiets naar de werkplek. Iedere dag wordt een andere klus aangepakt, waarbij uitleg wordt gegeven over het nut ervan. Om uiterlijk 15.00 uur wordt met de werkzaamheden gestopt, waarna iedereen vrij wil om het park tot sluitingstijd te verkennen. Door deel te nemen aan het zomerkamp wordt niet alleen veel kennis opgedaan, maar krijgen deelnemers ook inzicht in het terreinbeheer. Men dient zelf te beschikken over een kampeeruitrusting, stevig schoeisel, werkhandschoenen en kleding die tegen een stootje kan. Op het kampeerterrein is een treftent aanwezig. Liefhebbers kunnen zich voor één of twee weken in de periode van 16 juli tot en met 13 augustus aanmelden. De weken beginnen op zaterdagen 16, 23 en 30 juli en 6 augustus vanaf 12.00 uur.

www.vriendenhogeveluwe.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.