Home / Doesburg / Carillon Marathon

Carillon Marathon

DOESBURG / REGIO – Op Hemelvaartsdag, donderdag 2 juni, wordt voor de negentiende keer een Carillon Marathon gehouden. Per luxe boot gaan de deelnemers over de IJssel van Zutphen naar Deventer, Hattem, Hasselt en Zwolle. Hier wordt een beiaardconcert van ongeveer 30 minuten verzorgd. Het eerste concert begint om 09.30 uur in Zutphen. Vanuit Doesburg rijdt een gratis bus naar Zutphen en aan het eind van de dag weer terug. De kosten van de hele dag bedragen 65 euro, inclusief lunch en diner aan boord. Opgave voor de Carillon Marathon kan bij Rederij Keur, tel. 038-4233033 of info@rederijkeur.nl.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.