Home / Eerbeek / Illegale fuiken in het kanaal

Illegale fuiken in het kanaal

EERBEEK – De politie heeft illegale palingfuiken verwijderd uit het Apeldoorns Kanaal in Eerbeek. Dinsdagmiddag zijn de fuiken gevonden tussen de Zilvenbrug en Coldenhovensebrug, ze stonden duidelijk zichtbaar aan de kant van het fietspad in het water. De fuiken zijn in beslag genomen. In één fuik zat een paling, die weer is teruggezet. De politie heeft geen idee wie de fuiken heeft geplaatst en is daarom op zoek naar de eigenaar en eventuele getuigen.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.