Home / Bronkhorst / Jonge fietsster gezocht na aanrijding

Jonge fietsster gezocht na aanrijding

BRUMMEN – De politie zoekt het meisje dat woensdag 13 april een vrouw aanreed op de Baankstraat in Brummen. Rond 15.45 uur liet een 56-jarige vrouw haar hond uit. Toen zij met haar rug richting De Hoven stond, werd zij van achteren aangereden door een meisje dat haar kennelijk over het hoofd zag doordat ze mobiel aan het bellen was. De vrouw viel en liep onder andere zwaar gekneusde knieën op. Ze heeft zich in het ziekenhuis moeten laten behandelen. Het meisje heeft wel haar excuses aangeboden, maar is zonder gegevens uit te wisselen weggefietst. De politie wil graag in contact komen met de fietsster. Het gaat om een meisje van ongeveer vijftien jaar oud op een soort moderne omafiets. Ze was enigszins gezet en had een bol gezicht.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.