Home / Beekbergen / Slachtoffers oorlog herdacht

Slachtoffers oorlog herdacht

BEEKBERGEN – De herdenking in Beekbergen begon met een plechtigheid in de N.H. kerk, geleid door ds. A. Meiling. Na woorden muziek zette de herdenking zich voort; met een stille tocht liepen de belangstellenden naar het monument in het Texeira de Mattospark. Muzikale medewerking werd verleend door harmonieorkest PJB. Bij het monument droeg een leerling van de Openbare basisschool Beekbergen een gedicht voor. Daarna werd de zorg voor het monument ceremonieel overgedragen van groep acht aan groep zeven van de school. Diverse personen legden een krans of bloemen bij het monument. – Foto Han Uenk.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.