Gewonden bij ongeval

Bij een ongeval op de N348, net over de nieuwe IJsselbrug bij Brummen, zijn afgelopen nacht twee zwaar gewonden gevallen. Twee anderen raakte licht gewond. Het ongeval vond even voor 00.30 uur plaats. De hulpdiensten, waaronder een traumaheli, waren snel ter plaatse. Twee auto’s zijn op nog onbekende wijze met elkaar in botsing gekomen. Volgende de politie raakten twee van de vier slachtoffers zwaar gewond. Onbekend is nog wie in welke auto zat. Alle vier de gewonden zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een van de slachtoffers werd per ambulance naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval.

 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.