Zevenaar sluit 2010 af met klein positief saldo

ZEVENAAR – De jaarrekening 2010 van de gemeente Zevenaar laat een voordelig saldo zien van iets meer dan twee ton. In een eerdere tussenreportage was rekening gehouden met een nadelig saldo van ruim een miljoen euro. Het uiteindelijke positieve resultaat wordt voornamelijk veroorzaakt door eenmalige meevallers die geen invloed hebben op ramingen van 2011 en later. Door de bezuinigingsmaatregelen en de economische recessie moet de gemeente blijven bezuinigen.
Het college stelt voor om het positieve saldo aan de algemene reserve toe te voegen. De gemeenteraad neemt daar op 25 mei een besluit over.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.