Home / Dieren / Nordic wandelingen met AV Gelre

Nordic wandelingen met AV Gelre

DIEREN – Tot eind augustus houdt AV Gelre in Dieren iedere woensdagavond een wandeling voor Nordic Walkers. Van 19.00 tot 20.30 uur wordt er gewandeld in de bossen van de Veluwezoom. Er wordt verzameld bij het clubhuis van Gelre aan de Kolonieweg. Iedere eerste en derde woensdag van de maand wordt er gezamenlijk gereden naar een ander aantrekkelijk vertrekpunt. Deelname is mogelijk voor een ieder die een basiscursus heeft gedaan.

www.avgelre.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.