Beweeg- en gezondheidscursus Bfit4kids

BRUMMEN – De beweeg- en gezondheidscursus Bfit4kids voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar start vrijdag 13 mei in zwembad Rhienderoord in Brummen. De cursus bestaat uit achttien bijeenkomsten op vrijdag van 17.00 tot 18.30 uur. Voor 4 euro per keer beleven de kinderen leueke beweegactiviteiten in het zwembad en in de sportschool. De cursus is een initiatief van Stichting Welzijn Brummen, Fysiotherapie Balans Brummen, Rhienderoord Sport & Plezier Brummen en Vérian uit Apeldoorn. Niet alleen kinderen uit de gemeente Brummen zijn welkom, ook kinderen uit omliggende gemeenten kunnen meedoen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.