Home / Rheden / Bloemenactie Rhedens Fanfare Corps

Bloemenactie Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Om het hoofd financieel boven water te kunnen houden, houdt het Rhedens Fanfare Corps diverse acties, waaronder de jaarlijks terugkerende bloemenactie. Dit jaar verkopen de leden op 6 en 7 mei weer bekende buitenplanten zoals Geraniums, Fuchsia’s, Surfinia’s, Spaanse margrieten, Begonia’s, potgrond en nog veel meer. Op vrijdag verkopen zij van 14.30 tot 20.00 uur buitenplanten bij het clubgebouw aan de Mauritiusstraat 58. Vanaf 18.00 uur gaan ze ook het dorp in. Op zaterdag gaan ze vanaf 10.00 uur huis aan huis bloemen verkopen. De verkoop is in samenwerking met Kwekerij Tuincentrum Hovenier Bloemisterij H.B. Bloemendaal.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.