Opening expositie de Waker

LAAG-KEPPEL – Galerie de Waker in Laag-Keppel opent 8 mei om 16.00 uur de nieuwe expositie Binnenkant/Buitenkant. Onder het genot van een hapje en drankje kan men kennismaken met (het werk van) de kunstenaars Heleen Aspers met schilderijen en Jan Pieters met aquarellen.
Aspers werkt vanuit de binnenkant; zij wil uitdrukking geven aan ambivalenties, aan ongemakkelijke gevoelens en maakt daar voorstellingen van. Pieters werkt vanuit de buitenkant; het gaat hem om het weggeven van de stemming die bij hem opgeroepen wordt door wat hij ziet.
De expo is tot en met 12 juni van donderdag tot en met zondag van 13.30 tot 17.30 uur te bewonderen en tijdens de BronckhorstKunst10daagse van 27 mei tot en met 5 juni, dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.