PrimeVal hoofdsponsor internationale menwedstrijd Beekbergen Apeldoorn 2011

BEEKBERGEN / APELDOORN De internationale menwedstrijd Beekbergen Apeldoorn presenteert trots haar hoofdsponsor voor 2011: PrimeVal! Het Paardenspektakel Beekbergen, dat van 28 tot en met 31 juli 2011 wordt gehouden op de terreinen van Riant Equestrian Centre in Beekbergen, heet vanaf nu het PrimeVal Paardenspektakel Beekbergen 2011.

PrimeVal is in de menwereld vooral bekend als hoofdsponsor van viervoudig Wereldkampioen en 22-voudig Nederlands kampioen IJsbrand Chardon, die het in Beekbergen gaat opnemen tegen een groot aantal nationale en internationale concurrenten. Naast IJsbrand Chardon worden ook Bram Chardon, springruiter Gert-Jan Bruggink en Belgisch eventing amazone Karin Donckers door PrimeVal ondersteund. PrimeVal is in eigendom van menliefhebber pur sang Dirk E. Kat.

Sales manager van PrimeVal Gerd van Delden vindt het belangrijk dat de mensport in Nederland wordt ondersteund: “Menners als IJsbrand Chardon kunnen alleen op hoog niveau blijven presteren als zij zich regelmatig op topevenementen zoals Beekbergen kunnen meten met hun concurrenten. Nederland is een vooraanstaand menland en wij hebben een rijke historie aan Wereldkampioenen. Om dit niveau te kunnen waarborgen zijn internationale menwedstrijden als Beekbergen onmisbaar. We zijn blij dat we hier als PrimeVal ons steentje aan bij kunnen dragen.”

PrimeVal maakt onderdeel uit van Parmalux. Parmalux produceert en ontwikkelt al meer dan 40 jaar voedingssupplementen voor mens en dier. De voedingssupplementen voor paarden en honden zijn verkrijgbaar onder de naam PrimeVal. PrimeVal voert een complete lijn voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit. Het zijn stuk voor stuk uitgebalanceerde producten die speciaal ontwikkeld zijn voor honden, (sport)paarden en fokmerries. De PrimeVal producten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Alle producten voor paarden zijn natuurlijk en gegarandeerd vrij van doping.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.