Home / Doesburg / Coalitiepartijen Doesburg nemen tijd voor bezinning

Coalitiepartijen Doesburg nemen tijd voor bezinning

DOESBURG / Onlangs hebben de coalitiepartijen SP, Stadspartij Doesburg en D66 de situatie besproken die is ontstaan na het gedwongen vertrek van wethouder Hofman. Het college bestaat nu naast de burgemeester uit twee wethouders en blijft daarmee handelingsbevoegd. In afwachting van het vervolg zijn vanochtend in B en W de taken van wethouder Hofman verdeeld over de overgebleven collegeleden.

De partijen hebben besloten om even de tijd te nemen voor bezinning en willen op woensdagavond 11 mei met elkaar gaan spreken over een mogelijk vervolg. Tot aan dat moment zullen daarover geen mededelingen worden gedaan.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.