Home / Loenen / Loenen krijgt Pannenkoekenhuis

Loenen krijgt Pannenkoekenhuis

LOENEN – Het heeft even geduurd, maar binnenkort krijgt Loenen een eigen Pannenkoekenhuis. In Gasterij De Marshoeve, die enkele jaren gesloten was, wordt vrijdag 6 mei het Pannenkoekenhuis De Marshoeve geopend. Tiemen en Gerda van Velden gaan hiermee van start.
In het verleden werd De Gasterij (voorheen restaurant) De Marshoeve op het terrein van camping de gelijknamige camping gerund door het echtpaar Schoolderman. Zoon Henny, die met zijn vrouw enkele jaren geleden de camping en cafetaria overnam, voelde hier minder voor. Alleen in zomermaanden bleef de Gasterij open voor de campinggasten.
Het echtpaar Van Velden zag goede toekomstmogelijkheden om de voormalige horeca-boerderij te huren en hier een pannenkoekenhuis in te vestigen. Komende vrijdag is de opening om 16.00 uur. Voor de kinderen is er daarna een verrassing en voor de andere gasten/bezoekers ook een traktatie.
Van Velden heeft de Gasterij opnieuw ingericht en de keuken grotendeels vernieuwd. Het publiek kan er dagelijks ’s middags terecht en ’s avonds tot 20.00 uur.
Dit jaar is het veertig jaar geleden dat Hendrik Schoolderman op deze plek startte met camping de Marshoeve. Na de vakantieperiode wordt aan dit jubileum uitvoerig aandacht geschonken met een groot feest.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.