Klant al 120 jaar de baas bij Coop

REGIO (Business & Shopping) – Dit jaar bestaat Coop Supermarkten 120 jaar. Al die tijd is één ding hetzelfde gebleven; bij Coop Supermarkten is de klant de baas. Om nog maar eens goed duidelijk te maken hoe blij Coop is met die baas, pakt de supermarktketen (Supercoop, Coop en CoopCompact) de komende weken flink uit met een grootschalige pakkettenactie, veel voordeel, acties en diverse prijsvragen. Te beginnen op zaterdag 7 mei. Dan begint het echte grote feest.
Alle klanten krijgen deze zaterdag tijdens het koffie-uurtje een petit four aangeboden. Maar er is veel meer. Boodschappenpakketten, ballonvaarten, tweets, limo’s en de leukste filmpjes
Vanaf zaterdag 7 mei kunnen klanten van Coop sparen voor een gratis boodschappenpakket t.w.v. € 40,- boordevol lekkere en handige producten. Bij elke € 15,- aan boodschappen en bij tientallen actieproducten krijgt de klant een gratis pakketzegel. Met 42 zegels is de spaarkaart vol. Op 7 mei krijgen klanten bij besteding van € 15,- aan boodschappen gratis dubbele feestzegels. Hiermee gaat sparen nog sneller.
Maar dit is nog lang niet alles. Wie tussen 7 mei en 18 juni Coop op Twitter feliciteert met gebruik van de hashtag #coop120, maakt elke dag kans op zo’n gratis boodschappenpakket. Maar klanten kunnen de jarige Coop ook gelukwensen door gefilmde felicitaties
te uploaden op www.coop.nl of www.supercoop.nl. De leukste acht video’s winnen een ballonvaart voor 2 personen. Tenslotte maken klantenkaarthouders kans op een VIP-avond met limousine en een dinnershow.

Ga op 7 mei naar Coop. De winkels zijn vanaf dat moment helemaal omgetoverd in
feestelijke sfeer. Maar ook in de lucht, op straat en op TV viert Coop feest. Met de inzet van
vliegtuigjes, moving billboards, promoteams en tv-commercials weet iedereen dat Coop 120 jaar bestaat. Kortom; op 7 mei is het in iedere winkel groot feest en worden er tal van ludieke en verrassende acties georganiseerd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.