Home / Rozendaal / PAK: geen school en woningen Rozendaal bij snelweg

PAK: geen school en woningen Rozendaal bij snelweg

ROZENDAAL – Locale partij het PAK in Rozendaal is tegen de bouw van de basisschool en woningen nabij de snelweg A12. De partij vindt de gezondheidsrisico’s voor toekomstige leerlingen en bewoners te groot.

Het PAK heeft in de raadsvergadering van 26 april dan ook verklaring uitgesproken waarom het tot deze keuze is gekomen. Ook diende de partij een motie in. Deze werd met 7 stemmen tegen en 2 stemmen voor (van de PAK-raadsleden) verworpen. R’74 verklaarde geen rijdende trein te willen stoppen, maar als blijkt dat de snelweg toch een groot risico vormt dan behoudt deze partij zich het recht voor om alsnog de steun voor de ontwikkeling op De Del in te trekken.
 

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.