PAK: geen school en woningen Rozendaal bij snelweg

ROZENDAAL – Locale partij het PAK in Rozendaal is tegen de bouw van de basisschool en woningen nabij de snelweg A12. De partij vindt de gezondheidsrisico’s voor toekomstige leerlingen en bewoners te groot.

Het PAK heeft in de raadsvergadering van 26 april dan ook verklaring uitgesproken waarom het tot deze keuze is gekomen. Ook diende de partij een motie in. Deze werd met 7 stemmen tegen en 2 stemmen voor (van de PAK-raadsleden) verworpen. R’74 verklaarde geen rijdende trein te willen stoppen, maar als blijkt dat de snelweg toch een groot risico vormt dan behoudt deze partij zich het recht voor om alsnog de steun voor de ontwikkeling op De Del in te trekken.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.