Back to the Future!!

VELP- Back to the Future was het thema van de Oranje Klassieker Rit Velp 2011. Onder meer waren er drie bijzondere DeLoreans aanwezig van de eigenzinnige ontwerper en autofabrikant John DeLorean. Een van de Deloreans was zelfs speciaal na 20 jaar stilstand weer tot leven geroepen voor de rit bij de O.K.R.V. Omdat de O.K.R.V. te gast was op het terrein van Landgoed Biljoen en dus van het Geldersch Landschap was het Landschap ook aanwezig met een eigen promotiewagen. Na de opening van de rit, voorafgegaan door de drie DeLoreans, reden ongeveer 150 klassieke voertuigen de rit van ongeveer 100 kilometer. De pauzeplaats was dit jaar in Didam bij Partycentrum Boszicht. Het oudste voertuig was een Mercedes uit 1932 en het jongste voertuig een Ford uit 1986. De Honda Civic uit 1977 maakte op 30 april de meeste kilometers! 35 Voertuigen kwamen wel uit Velp en 15 uit Arnhem. Dit jaar maakte een deskundige jury in het Villapark de uitslag van het Concours d’Elegance bekend. 1e Prijs; A, Bongers uit Velp, Borgward Isabella Coupe, 1960, 2e prijs; W. Pasman, Opel GT, 1970, 3e prijs; F. Roos, Citroen C4, 1932 en de originaliteitsprijs; G. Lemmen, Renault 16 TX, 1974. Volgend jaar zal de organisatie van de OKRV het evenment al weer voor de 10e keer organiseren. De organisatie heeft zelf ervaren dat het dit jaar een prima generale was voor het komende jubileum in 2012. Vanaf 1 januari 2012 kunnen deelnemers zich weer inschrijven via de site, maar ook foto’s van de 9e editie van de OKRV kunnen hierop bekeken worden; www.okrv.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt ook contact opnemen met de dhr. J. Withaar, 026-3620075.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.