Afscheid van bestuurslid Rode Kruis Brummen

BRUMMEN / In de voorjaarsvergadering van de Rode Kruisafdeling Brummen is mevr. At Jonkman-Jager teruggetreden als bestuurslid. Ze blijft wel werkzaam in de Welfare.
Bestuurslid Gerrit Willems sprak haar toe namens bestuur en leden. Hij memoreerde uit het verre verleden haar Friese origine, de sportieve prestaties van At en haar reislust samen met haar echtgenoot. Vanaf 1987 is At Jonkman als vrijwilliger betrokken geweest bij de Welfare van het Rode Kruis in Brummen en vanaf 1994 als bestuurslid voor deze activiteit. Daaraan heeft zij met strakke hand en zeer betrouwbaar leiding gegeven. Zij stond op de bres voor de belangrijke sociale ondersteuning aan mensen met een hulpvraag. “Tijdens de bestuursvergaderingen liet ze regelmatig weten, dat de Welfare meer aandacht verdiende.” Gelukkig blijft At doorgaan met de Welfare.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.