Home / Bronkhorst / Afscheid van bestuurslid Rode Kruis Brummen

Afscheid van bestuurslid Rode Kruis Brummen

BRUMMEN / In de voorjaarsvergadering van de Rode Kruisafdeling Brummen is mevr. At Jonkman-Jager teruggetreden als bestuurslid. Ze blijft wel werkzaam in de Welfare.
Bestuurslid Gerrit Willems sprak haar toe namens bestuur en leden. Hij memoreerde uit het verre verleden haar Friese origine, de sportieve prestaties van At en haar reislust samen met haar echtgenoot. Vanaf 1987 is At Jonkman als vrijwilliger betrokken geweest bij de Welfare van het Rode Kruis in Brummen en vanaf 1994 als bestuurslid voor deze activiteit. Daaraan heeft zij met strakke hand en zeer betrouwbaar leiding gegeven. Zij stond op de bres voor de belangrijke sociale ondersteuning aan mensen met een hulpvraag. “Tijdens de bestuursvergaderingen liet ze regelmatig weten, dat de Welfare meer aandacht verdiende.” Gelukkig blijft At doorgaan met de Welfare.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.