Aanrijding tussen motorrijder en automobilist

EMPE – Op zondagmiddag heeft een aanrijding plaatsgevonden op de Brederietweg in Empe, tussen een 42-jarige motorrijder uit Warnsveld en een 22-jarige automobilist uit Voorst. De motorrijder is met armletsel overgebracht naar het ziekenhuis.
De hulpdiensten kregen rond 16.30 uur de melding van het ongeval. De 42-jarige motorrijder kwam uit de Breestraat en wilde de Brederietweg op rijden. Hierbij zag hij de automobilist over het hoofd. Hij verleende de Voorsternaar geen voorrang, waardoor ze tegen elkaar botsten. De motorrijder kwam daarbij ten val en brak daarbij vermoedelijk zijn onderarm. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.