Home / Dieren / Uitslagen vogelschieten Dieren

Uitslagen vogelschieten Dieren

DIEREN – Op Koninginnedag werd in Dieren traditiegetrouw op de vogel geschoten. Daaraan deden dit keer 135 mannen en vrouwen mee en na 314 schoten viel de vogel. Dat laatste schot werd gelost door Gido Rooyakkers, die ook als schutter van de staart de boeken in gaat. De kop was een prooi voor B. Doornbosch, terwijl de vleugels werden afgeschoten door André Beset en H. te Winkel. Het schijfschieten werd gewonnen door Cor Arnoldus.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.