Klarenbeek’s Got Talent

KLARENBEEK – Het Dokter Blokplantsoen met in het midden het kunstwerk van Opa en Opoe, blijkt voor de Klarenbekers een plek bij uitstek te zijn om gezamenlijk Koninginnedag te vieren. De belangstelling was de gehele dag prima. In het Oranjezonnetje genoot jong en oud van het programma dat de Oranjevereniging Klarenbeek voor deze dag had bedacht.
Om tien uur werd al begonnen met een fietstocht door de rijke natuur van Klarenbeek.

Zo’n 73 fietsers begonnen fris aan de tocht. Bijna twee uur later waren de deelnemers terug om precies twaalf uur het vlaghijsen en het zingen en spelen van het Wilhelmus mee te maken. De jongens en meisjes deden allemaal ook mee met de ballonnnenwedstrijd. De OVK had in de feesttent voor de hongerige fietsers en anderen een lunch klaar staan waar volop van werd genoten. Op het terrein van een minikermis ingericht met wat attracties.
Om een uur begon Klarenbeek’s Got Talent van de OVK. André Wolters presenteerde de show met negen deelnemers. Het was niet alleen playback maar er werd ook live gezongen. Een jury van drie oude dametjes(gespeeld door drie OVK-leden) beoordeelde ludiek de optredens. De optredens werden vooral gadegeslagen door de ouders en grootouders van de ‘artiesten’.
’s Morgens werd het OVK-bestuurslid Henk Konijnenberg gehuldigd omdat hij dit jaar 25 jaar bestuurslid is van de Klarenbeekse Oranjevereniging. Dit werd gedaan in de nieuwe vergaderruimte bij de Molen De Hoop. Door de sluiting van de Hulsbosch raakte de OVK ook haar vergaderruimte kwijt. Henk Konijnenberg mocht officieel deze ruimte openen. De jubilaris werd toegesproken en kreeg een presentje en bloemen – foto´s: Martien Kobussen
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.