Herinrichtingsplan accommodatie SC Klarenbeek

KLARENBEEK – Nu de verhuizing van de SC Klarenbeek naar de andere kant van de Hoofdweg definitief niet doorgaat, is het bestuur van de Klarenbeekse sportvereniging druk doende met een herinrichtingsplan van de huidige accommodatie De Pauw aan Bosweg.
In de afgelopen weken zijn er diverse gesprekken geweest met politici uit de gemeente Apeldoorn en de gemeente Voorst. Op 20 april was er een bijeenkomst met de politiek waar bestuurders van de SC Klarenbeek hebben geprobeerd nogmaals een draagvlak te vinden voor hun ideeën.
Zoals bekend heeft de club een renteloze lening aangevraagd voor aanschaf van een kunstgrasveld bij de gemeente Apeldoorn De eerste berichten hierover zijn gunstig. Het bestuur heeft goede hoop dat de gemeente een gunstige beslissing neemt.
Op woensdag 11 mei is een extra ledenvergadering van de SC Klarenbeek. Het nieuwe plan wordt dan gepresenteerd en zal ook een voorstel worden gedaan voor het bekostigen van een kunstgrasveld. De vergadering wordt ’s avonds 21.00 uur gehouden in de achterzaal van de kantine. Het bestuur hoopt op een grote opkomst want het gaat om de toekomstplannen voor de gehele vereniging!
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.