Samenwerkende Eerbeekse verenigingen geven prijzen weg

EERBEEK (Business & Shopping) – Op 19 Maart was er voor de glasvezelactie een inleverdag, welke georganiseerd werd door de samenwerkende verenigingen ZV de Spreng , CV de Dwarsliggers en SV Eerbeekse Boys. De verenigingen hadden vanuit de providers een maatschappelijke bijdrage, per ingeleverd formulier met (samenwerkende) vereniging code, in het vooruitzicht gekregen en daarvoor moest natuurlijk wel iets gebeuren. Uit alle formulieren die deze dag werden ingeleverd werden bij het behalen van de 30% maar liefst 4 prijswinnaars getrokken die als dank namens de samenwerkende verenigingen en de firma Glashart een leuke attentie kregen aangeboden. Op zaterdag 23 April was het dan zover. Met hulp van de paashaas mochten de prijswinnaars zelf uit de mand met chocolade eieren een lootje trekken. Op deze lootjes stond de prijs vermeld, die door de desbetreffende persoon gewonnen werd. De gelukkige winnaars zijn; Mevrouw Grube wint een prepaid telefoon, aangeboden door BelCompany. Mevrouw Vriezen wint een dinerbon t.w.v. € 50,- aangeboden door Bistro de Zaak, De heer Peters wint 2 business kaarten bij FC Twente, aangeboden door Glashart en de heer Weyde wint 3 business kaarten bij De Graafschap, aangeboden door Auto Bakkenes.
`Namens ZV de Spreng, CV de Dwarsliggers en sv Eerbeekse Boys willen wij alle mensen die de moeite hebben genomen een code op het formulier te vermelden nogmaals hartelijk danken voor hun steun.´
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.