Expositie Gaby Bovelander Bij Krepel

KLARENBEEK – Kunstenares Gaby Bovelander wordt 80 jaar. Deze mijlpaal in haar leven gaat zij samen vieren met 23 van haar cursisten, middels een bijzondere expositie. Het wordt een overzicht van haar laatste werk, tesamen met werk van mensen die zij heeft geïnspireerd en gestimuleerd. “Leven met het gevoel van heimwee naar gisteren en morgen in het weten van vandaag, met de absolute zekerheid van dit moment dat ik met jou zit te praten”, dat is de filosofie van Gaby Bovelander.
De bevlogen en gedreven kunstenares ‘leeft’ voor de kunst en heeft al ruimschoots haar sporen hierin verdiend. Sinds decennia geven haar tentoonstellingen blijk van haar vermogen om onverwacht licht en rijke kleur in schilderijen te vangen. Deze expositie ’26 kunstenaars vieren 80 lentes’ Bij Krepel zijn twee weekenden te zien. Op 21 en 22 mei en op 28 en 29 mei van 12.00 tot 17.00 uur.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.