Oranje viswedstrijd met veel vangst

DOESBURG – De traditionele Oranje viswedstrijd werd dit jaar gehouden aan de dode arm van de IJssel. In tegenstelling tot vorig jaar, toen er geen enkele vis werd gevangen, werd er nu veel vis gevangen. Alle leden waren ervoor dat er niet meer de lengte gemeten werd, maar het gewicht werd genoteerd. Na afloop werd de telling gedaan en bleek er door G. Schoenmaker maar liefst 4300 gram vis te zijn gevangen. Dat hij niet de enige goede visser is, bleek uit de gegevens dat er maar weinig verschil zat tussen de vangsten. De tweede plaats was voor F. Jansen met 4250 gram, derde R. Peters met 4000 gram, vierde J. Hamer met 3850 gram en vijfde R. Brinkhorst met 3700 gram.
Dit jaar kon voorzitter Carla Bekken van Doesburg en Oranje wel de wisseltrofee uitreiken en een fraaie beker met logo van Doesburg en Oranje en tekst: 1e prijs viswedstrijd 2011, die geschonken was door NTD Safety Service en dit blijvende aandenken werd hogelijk gewaardeerd. De wisselbeker moet namelijk volgend jaar weer terug gegeven worden voor de volgende winnaar – foto: Hanny ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.