Politie onderzoekt lastigvallen 11-jarig Eerbeeks meisje

EERBEEK – De politie is bezig met een onderzoek naar het lastig vallen van een jong meisje op de J.D. van der Waalstraat in Eerbeek. Het 11-jarige meisje uit Eerbeek is drie keer lastig gevallen door dezelfde jongen. De knaap trapte haar twee maal in de rug en trok haar van de fiets. De politie is op zoek naar getuigen, die deze jongen kennen.

Het meisje is drie keer lastig gevallen, door vermoedelijk dezelfde jongen. Zo werd ze in de kerstvakantie van haar fiets getrokken en viel daarbij. Daarna schopte zij de jongen en wist daardoor te ontkomen. De andere twee keren op 24 februari rond 10.00 uur en 28 april rond 13.45 uur trapte hij haar in de rug. Ook toen wist ze te ontkomen.
Ze heeft een signalement van de jongen. Hij is licht getint, heeft een smal postuur en is ongeveer 1.65 meter lang. Hij is rond de 14 jaar en heeft zwart kort haar met een kuifje. Hij droeg een spijkerbroek en bij één van de keren droeg hij een bordeaux rode sweater met capuchon, die hij op had. In de hals hingen twee touwtjes. Daarnaast had de jongen een zilveren herenfiets met blauwe stickers met handremmen bij zich. Alle incidenten hebben plaatsgevonden op de J.D. van der Waalstraat.
Heeft u iets gezien wat in verband kan worden gebracht met deze incidenten of heeft u een idee wie deze jongeman kan zijn, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.