Terrein speelplaats Beekhuizen tijdelijk afgezet

VELP – Op natuurspeelplaats Beekhuizen in Velp, die op dit moment wordt aangelegd, is glas gevonden. De veiligheid van spelende kinderen staat voor de gemeente voorop. Het terrein is daarom tijdelijk afgezet en mag niet worden betreden, totdat er meer duidelijkheid is over de herkomst van de vondst.

Tijdens de aanleg is de ondergrond geen aanleiding geweest om te stoppen met de werkzaamheden, of deze nader te onderzoeken. Na een melding van een bewoner is verkennend onderzoek gedaan. Deze week zijn proefsleuven gegraven. Daarbij is ongeveer 30 centimeter onder de grond meer glas aangetroffen. Dit is voor de gemeente reden om het speelterrein tijdelijk af te sluiten, in afwachting van nader onderzoek.
De natuurspeelplaats Beekhuizen is een avontuurlijke speelplaats, waarbij de omgeving en de natuurlijke materialen, zoals takken, zand en water, kinderen uitdagen met de natuur te spelen en die verder te onderzoeken.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.