Home / Dieren / Glasgraveeractie DA

Glasgraveeractie DA

DIEREN (Business & Shopping) – Hebt u ook telkens weer moeite het juiste cadeau te vinden? Dan heeft parfumerie / drogisterij Da Denekamp in dieren een perfecte actie. Op vrijdag 6 mei zorgt de drogisterij voor een persoonlijk tintje aan een heerlijke geur; uniek in Nederland. De hele dag is er een promotrice en een glasgraveur aanwezig bij Da drogisterij Denekamp om een persoonlijke boodschap te graveren in een door u uitgekozen parfum van Kylie Minoque, Kate Moss, Celine Dion, Adidas, Esprit, Miss Sixty, Halle Berry, Beyoncé, Guess of David Beckham.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.