Saalmink Schutterskeizer 2011

VELP – Het vogelschieten in het bosgebied van Velp werd traditiegetrouw geopend door een ereschot van burgemeester Petra van Wingerden, enkele wethouders en twee bestuursleden van Velp voor Oranje. Daarna begon de spannende wedstrijd voor de overige schutters. In totaal waren 262 schoten nodig om de houten vogel helemaal de baas te worden. De gelukkige winnaars waren de heer H. van der Burg (kop), mevrouw M. Gossink (rechtervleugel), de heer J. Stevens (linkervleugel) en de heer J. Laagland (staart).
De heer G.J. Saalmink uit Velp loste het beslissende schot en werd de nieuwe schutterskeizer. Hij was eerder al in 1993, 2000 en 2008 winnaar van het vogelschieten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.