Home / Rheden / Rheko E1 eerste kampioen

Rheko E1 eerste kampioen

RHEDEN – Rheko E1 uit Rheden is kampioen geworden, terwijl ze pas vier wedstrijden op het veld hebben gespeeld. Zaterdag 23 april werd afgereisd naar Zevenaar; bij winst was het kampioenschap al veilig gesteld. Rheko wist vier maal te scoren en met één tegendoelpunt was al een paar minuten voor het einde duidelijk dat Rheko de punten mee naar Rheden zou nemen. Eenmaal daar werden ze gehuldigd onder luid applaus van ouders en andere Rhekoleden.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.