Zonovergoten Koninginnedag

EERBEEK – De vrijwilligers van de Eerbeekse Oranjevereniging hadden een leuk en bomvol programma samengesteld met voor elk wat wils. De dag begon met de voorstelling Koni-wattuh door Cocktail. Aansluitend werden de ballonnen opgelaten onder toezicht oog van burgemeester Niels Joosten. De vele attracties werden de hele dag goed bezocht. Het pannatoernooi was wederom een enorm succes, dank aan de Eerbeekse Boys. Meer dan 300 deelnemers fietsen de tocht, vele bezoekers trokken naar de kleedjesmarkt en het terras zat bomvol met muziek van DJ Pascal en EerbeekJam. Dit en het zonnige weer maakten deze Koninginnedag tot een groot succes.

Aan het einde van de dag verrichte de burgemeester de prijsuitreiking van de verloting en veiling voor War Child. De netto-opbrengst bedraagt 730 euro. De hoofdprijs van een luchtballonvaart voor twee personen ging naar Bianca Udink en Guido Zomer / Frank Kruitbosch. Helaas ging de ballonvaart ‘s avonds niet door, wegens de harde wind. Dit gaat later gebeuren. De tweede prijs, een dinerbon voor restaurant Timblers op Landal Coldenhove, werd gewonnen door Jan Eggink. In de veiling gingen de twee ballonvluchten voor twee personen naar Herma Nieuwenhuis en Arno Keijzer.

www.oranjeverenigingeerbeek.nl
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.