Home / Bronkhorst / De Boerderij sluit onderlinge biljarttoernooi af

De Boerderij sluit onderlinge biljarttoernooi af

BRUMMEN – Biljartgroep de Boerderij uit Brummen sloot 27 april het onderlinge toernooi af in Concordia. Het team van T. Straalman werd eerste. Bij Libre werd H. Zweers eerste, bij de drie banden A. Bruggink, bij de Mix A. Bruggink, bij de blauwe bal M. Eleveld en bij Tien over rood H. Denekamp.
De prijswinnaars kregen de prijs, voor een deel gesponsord door Concordia, aan het einde van de dag uitgereikt. Het seizoen 2011 – 2012 start op woensdag 7 september. Nieuwe leden zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden bij competitieleider A. Bruggink via tel. 0575 – 562840.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.