De Boerderij sluit onderlinge biljarttoernooi af

BRUMMEN – Biljartgroep de Boerderij uit Brummen sloot 27 april het onderlinge toernooi af in Concordia. Het team van T. Straalman werd eerste. Bij Libre werd H. Zweers eerste, bij de drie banden A. Bruggink, bij de Mix A. Bruggink, bij de blauwe bal M. Eleveld en bij Tien over rood H. Denekamp.
De prijswinnaars kregen de prijs, voor een deel gesponsord door Concordia, aan het einde van de dag uitgereikt. Het seizoen 2011 – 2012 start op woensdag 7 september. Nieuwe leden zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden bij competitieleider A. Bruggink via tel. 0575 – 562840.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.