Home / Doesburg / Aanhoudingen na vechtpartij in centrum Doesburg

Aanhoudingen na vechtpartij in centrum Doesburg

DOESBURG – Twee inwoners van Doesburg zijn in de nacht van zaterdag op zondag 1 aangehouden voor mishandeling. Het een en ander zou hebben plaatsgevonden bij een horecagelegenheid in de woonplaats van de beide verdachten.

De politie kreeg die nacht een melding van een vechtpartij op straat bij het etablissement (gelegen bij het centrum). Ter plaatse troffen agenten meerdere mensen aan. Er zou op dat moment niet meer gevochten zijn. Tevens zagen de agenten een man – een 38-jarig personeelslid van de horecagelegenheid – op de grond liggen. Hen werd verteld dat deze man was geslagen. Tevens werd gewezen op een man die zich verderop in de straat bevond. Hij zou hebben geslagen. Deze man (een 33-jarige Doesburger) werd daarop aangehouden. Later die nacht werd nog een 28-jarige Doesburger bij zijn woning aangehouden. Hij zou betrokken zijn geweest bij de mishandeling. Mogelijk had hij ook een 23-jarige plaatsgenoot geslagen. Het 38-jarige slachtoffer kampte met pijn in de borst en maagstreek. Hij werd door ambulancepersoneel voor medische behandeling meegenomen.
De reden voor het conflict en de mishandelingen is nog onbekend.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.