Home / Bronkhorst / Toegewijde vrijwilligsters

Toegewijde vrijwilligsters

BRUMMEN – Tijdens de medewerkersvergadering van de Zonnebloem, afdeling Brummen hebben twee vrijwilligers afscheid genomen. Truus van der Waard is al vanaf de oprichting van de afdeling, ruim 22 jaar geleden, een actief vrijwilligster.

 

Iet Elshof neemt na een periode van ruim twaalf jaar afscheid. Voorzitter Rik van Tongeren bedankte beide dames en sprak uit dat het imago van de Zonnebloem door hen meer als bewaarheid is geworden. Beiden hebben in al die jaren vele gasten bezocht en begeleid op georganiseerde uitjes. Mede door hun inzet is dat het visitekaartje van de Zonnebloem: hulpvaardige naastenliefde. Nu was het tijd om Truus en Iet zelf eens in het zonnetje te zetten. Anderen die eens iets voor de oudere medemens wil betekenen, kunnen altijd contact opnemen met Rik van Tongeren, tel. 0575-560700 of vanto061@planet.nl.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.