Home / Beekbergen / Activiteiten De Boerderij

Activiteiten De Boerderij

BEEKBERGEN – Op 6 mei kan men terug in de tijd bij De Boerderij in Beekbergen, terug naar de jaren 90. De entree is gratis. Op 14 mei vindt het traditionele vogelschieten plaats en is er ook weer jeugdvogelschieten. Het inschrijven start om 15.00 uur en de schutterskoning van 2010 mag om 16.00 uur het eerste schot op de vogel lossen. De huldiging vindt aansluitend plaats en Party Harry komt optreden. Meedoen kost voor volwassenen 7,50 euro en voor de jeugd 3,50 euro.

www.boerderijbeekbergen.nl
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.