Springkussen Brummen stort in

BRUMMEN – Tijdens de koninginnedagviering in Brummen, is paniek ontstaan toen een springkussen instortte. Vier kinderen liepen hierbij enige schaafwonden op. Zij werden ter plaatsen behandeld door ambulance personeel.

Het incident gebeurde kort na 14.00 uur. Volgens politieagenten ter plaatse kantelde het springkussen doordat een aantal kinderen aan één kant aan het springen waren. De springende jeugd en een aantal kinderen die ernaast stond werden door het kussen bedolven. Er ontstond enige paniek. Ambulances, politie, brandweer en zelfs een traumahelikopter werden ter plaatse gestuurd.

Hulpverleners van het Rode Kruis, die vanwege de Koninginnedag-activiteiten aanwezig waren, schoten direct te hulp. Vier kinderen liepen lichte verwondingen op en konden ter plaatse worden behandeld. De gewaarschuwde hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter, konden onderweg terugkeren.

Na het incident heeft de organisatie direct besloten het springkussen op te ruimen. Gek genoeg bleef een ander springkussen even verderop, in de vorm van een luchtkasteel, wel staan. ,,De kinderen worden daar extra in de gaten gehouden”, aldus de exploitant van het toestel.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.