Selectietrainers Eerbeek

EERBEEK – De diverse selectietrainers van de Eerbeekse Boys hebben onlangs hun nieuwe overeenkomsten met de club ondertekend. Het contract van Laurens Leussink, trainer van het eerst elftal, is na dit eerste seizoen met één jaar verlengd. Bestuur en trainer zijn tevreden over de samenwerking en verwachten dat Lessink samen met assistent-trainer Tim Berns de groep naar een hoger niveau kan brengen. Ook Peter Rutgers van het tweede elftal blijft zeker nog een jaar aan. Ook zijn er contracten afgesloten met trainers voor de diverse jeugdselecties. Dit zin Bart van Thiel voor C1, Samed Dunusoy voor de B2 en Nick Boterman voor de D1. Eerder zijn ook Igo Reusken voor de B1 en Frank Pietersz voor de A2 vastgelegd. Hiermee is de technische staf voor de selectieteams voor het aankomend seizoen zo goed als rond. Op de foto het gezelschap: staand van links naar rechts: Rutgers, Leussink, Gierman, Holdijk. Zittend: Reusken, Durusoy, Boterman, Terlemez (B2) en Van Thiel.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.