Home / Angerlo / Drie zussen exposeren in Galluskerk

Drie zussen exposeren in Galluskerk

ANGERLO – Van 7 tot en met 29 mei exposeren elke zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur drie zussen in de Galluskerk in Angerlo. De drie zussen Lycklama a Nijeholt komen uit een gezin van twaalf kinderen en zijn opgegroeid op een boerderij in Friesland. Ans is de jongste en is begonnen met het maken van keramiek, maar maakt nu schilderijen. Lies is altijd bezig geweest met dingen maken en heeft nu haar passie gevonden in het vormgeven en bakken van keramiek. Afke woont nu in de Steeg en houdt zich na haar pensionering bezig met steen. Ze vindt haar uitdaging in het vinden van de juiste vormgeving die de steen kan geven.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.