Drie zussen exposeren in Galluskerk

ANGERLO – Van 7 tot en met 29 mei exposeren elke zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur drie zussen in de Galluskerk in Angerlo. De drie zussen Lycklama a Nijeholt komen uit een gezin van twaalf kinderen en zijn opgegroeid op een boerderij in Friesland. Ans is de jongste en is begonnen met het maken van keramiek, maar maakt nu schilderijen. Lies is altijd bezig geweest met dingen maken en heeft nu haar passie gevonden in het vormgeven en bakken van keramiek. Afke woont nu in de Steeg en houdt zich na haar pensionering bezig met steen. Ze vindt haar uitdaging in het vinden van de juiste vormgeving die de steen kan geven.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.