Home / Beekbergen / Avondvierdaagse Beekbergen

Avondvierdaagse Beekbergen

BEEKBERGEN – Voor de 29ste keer vindt dit jaar van 17 tot en met 20 mei de avondvierdaagse in Beekbergen plaats. Er kan 3,5, zeven en twaalf kilometer gewandeld worden. Voor informatie en voorinschrijving kan men op 10 en 11 mei tussen 19.30 en 21.30 uur terecht bij De Boerderij. Wegens het succes van vorig jaar wordt ook dit jaar weer een Blarenbal gehouden als afsluiting; na vier dagen wandelen even de voetjes van de vloer op leuke hits.

www.boerderijbeekbergen.nl
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.