Ans Slots reisde af naar Peru

EERBEEK – Toen huisartsassistente Ans Slots begin vorig jaar met pensioen ging, gaf ze aan heel graag nog eens een reis naar Peru te willen maken. Eventuele giften die ze hiervoor ontving bij haar afscheid, zou ze hier graag voor gebruiken. In maart dit jaar ging deze wens eindelijk in vervulling. Ze stuurde ons een klein verslagje: “Per KLM naar Lima, dertien uur vliegen. Even twee dagen bijgekomen in de hoofdstad en daarna gingen we richting het Andes gebergte, een geweldige belevenis was dit. We zijn tot een hoogte van 5000 meter geklommen, elke dag was er wel weer iets bijzonders te beleven. Ik heb daar ook de condor gezien, met een spanbreedte van 3,5 meter. Het is echt adembenemend als deze vogel over je heen vliegt. Ook heb ik met een klein vliegtuig over de beroemde Nasca-lijnen gevlogen. En op 31 maart was het dan zover dat we Machu Picchu hebben beklommen, de wereldberoemde, oude Incastad op 2400 meter hoogte in de Andes. (Foto) Dit jaar is het honderd jaar geleden dat het is ontdekt. En daar sta je dan en ben je sprakeloos! Aansluitend nog naar het Amazone regenwoud geweest en daar is weer een heel andere flora en fauna en natuurlijk veel regen. Het was een geweldige reis om nooit te vergeten.”
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.