Uitslag paasprijsvraag Pijnappel

LOENEN – Business & Shopping – De uitslag van de paasprijsvraag van Pijnappel Wonen in Loenen is bekend. Tijdens de opening op Tweede Paasdag stond bij Pijnappel Wonen een kippenren in de showroom, met daarin een kloek en negen kuikens. Deze waren beschikbaar gesteld door de heer Chr. Van Oorspronk. Hieraan was een prijsvraag verbonden. Klanten mochten een vragenformulier invullen en daarbij het gewicht van de kloek en kuikens raden. De antwoorden varieerden van 415 gram tot 2480 gram. Het juiste antwoord was 935 gram. De familie Wissink uit Eerbeek zat hier het dichtst bij en wint daarom de eerste prijs: een waardecheque voor 40 procent korting. De tweede prijs, een cheque voor 30 procent korting, is voor de familie N. Leusveld uit Eerbeek en de derde prijs, een cheque voor 20 procent korting, gaat naar de familie C. Hafkamp uit Twello.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.