Kabel giek torenkraan breekt af

BRUMMEN – Tijdens bouwwerkzaamheden bij een bouwterrein aan de Koppelenburgerweg in Brummen, is donderdagochtend de giek van een torenkraan naar beneden gekomen.
Door nog onbekende oorzaak knapte de kabel die de arm horizontaal houdt, waardoor de arm naar beneden sloeg. “Als de kraan iets naar links had gestaan was de giek op mijn huis terecht gekomen. Nu kwam hij midden op straat terecht. Het was een geluk bij een ongeluk!”, aldus een buurtbewoner. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. Een ander kraanbedrijf heeft de giek gedemonteerd. De Koppelenburgerweg en Wilhelminastraat waren enige tijd afgesloten voor verkeer.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.