Rhedenaar steekt woning in brand

RHEDEN – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een vermiste 50-jarige man uit Rheden in de plaats Tiel aangehouden. De man wordt ervan verdacht eerder die avond zijn woning aan de Korenbloemstraat in Rheden in brand te hebben gestoken.

Bij de brand raakte niemand gewond. Na de brand zou de 50-jarige bewoner in verwarde toestand zijn gevlucht, waarna de politie een uitgebreide zoekactie op touw zette. Uiteindelijk troffen agenten van de politie Gelderland-Zuid omstreeks 00.30 uur de man aan in Tiel. Hij maakte een overspannen indruk, maar was niet gewond. Hij is vervolgens overgebracht naar het politiebureau in Arnhem. De recherche onderzoekt de zaak verder en zal de man verhoren over het hoe en waarom.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.