Help mensen met schulden

RHEDEN – Seniorenorganisatie ANBO is op zoek naar vrijwilligers uit Rheden en omgeving die zich in willen zetten voor mensen met financiële problemen. Het is de bedoeling dat zij een rol gaan spelen bij het op tijd signaleren van financiële problemen, helpen met de thuisadministratie of ondersteuning bieden bij de gemeentelijke schuldhulpverlening. De vrijwilligers dienen affiniteit te hebben met financiële zaken en bereid te zijn een training te volgen.
Op 16 mei vindt er van 13.00 tot 15.00 uur een bijeenkomst plaats over het signaleren van financiële problemen. Deze vindt plaats in het gemeentehuis van Rheden in De Steeg.
Op maandag 23 mei vindt de training Helpen grip op geld te krijgen plaats en dinsdag 31 mei is de training Helpen in het veld van schuldhulpverlening. Beide trainingen zijn van 09.00 tot 17.00 uur in het gemeentehuis.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.