Home / Eerbeek / Jubilarissen Eendracht

Jubilarissen Eendracht

EERBEEK – Tijdens de jaarlijkse feestavond van muziekvereniging Weendracht uit Eerbeek werden twee jubilarissen gehuldigd. Renate Peters voor haar 25-jarig lidmaatschap bij de KNFM, Koninklijke Nederlandse federatie van Muziekverenigingen) en Ab Berends voor zijn 50-jarig lidmaatschap bij zowel de KNFM als bij Eendracht. De Voute Avond werd begeleid door de live band Trade Mark en verschillende muzikanten van Eendracht. Hoogtepunt van de avond was het bezoek van Sinterklaas, die speciaal voor de feestavond was teruggekomen uit Spanje.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.