Lenteconcert De Eendracht

HALL – Op Palmzondag kon voorzitter Mooibroek in de prachtige Hallse Kerk een behoorlijk aantal muziekliefhebbers welkom heten op het Passie/Lenteconcert van Gemengde Zangvereniging De Eendracht Hall.

Het resultaat van de gezellige winterse repetities op de maandagavonden in Gebouw De Wheme in Hall onder leiding van dirigent Wim Riefel, was een concert met afwisselend repertoire. Zoals bijvoorbeeld: God so loved the World van Stainer, The seasons of our love van Lorenz Maierhofer, maar ook het Russische gebed Tjebje Pojiem van Bortnianski. Verder konden de aanwezigen genieten van koornummers van Schubert, Mendelssohn Bartholdy, Cesar Franck en Carl Nygard. Het koor werd op de piano begeleid door Judy Riefel-Lindel.
In het muzikale intermezzo vertolkte Wim Riefel – die ook een uitstekend organist is – prachtige Passiemuziek van Bach en Walther op het mooie historische orgel, dat in 1866 werd gebouwd door orgelbouwer Jan van Loo uit Zwolle.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.