Peuters genieten op de Kiboe

EERBEEK – De peuters van peuterspeelzaal De Woelwaters hebben een bezoekje gebracht aan de Kiboe in Eerbeek. In de weken hiervoor hebben de peuters veel gezongen en geknutseld over jonge dieren op de boerderij. Er werd gespeeld met de duplo boerderij en de boerderij dieren en alle dierengeluiden werden nagedaan. Ook werden de namen van de jonge boerderijdieren geleerd. Bij de Kiboe werden alle dieren bekeken en geaaid en de kinderen genoten ook in de speeltuin van de kinderboerderij. Peuterspeelzaal De Woelwaters heeft overigens nog plaats voor peuters tussen de 2 en 4 jaar. Informatie kan afgehaald worden op de peuterspeelzaal, Illinckstraat 17, Eerbeek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.